<menuitem id="9bbhj"><sub id="9bbhj"></sub></menuitem>
      <track id="9bbhj"><track id="9bbhj"></track></track>

            <track id="9bbhj"></track>
            <dl id="9bbhj"><menuitem id="9bbhj"></menuitem></dl>
          <big id="9bbhj"></big>

            Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser
            • goldenlaser BANNER1
            • goldenlaser BANNER2
            • goldenlaser BANNER3
            20181226210201

            SELAMAT DATENG GOLDENLASER

            Goldenlaser fokus nyedhiyakake solusi laser sing cerdas, digital, lan otomatis.

            Produsen sistem laser kanggo nglereni, ngukir lan menehi tandha. Spesialis pemotong laser CO2 sing digawe Galvo mesin laser  lan digital laser die mesin nglereni .

            Wiwit konsultasi pisanan nganti tes aplikasi nganggo bahan sing dirancang ing industri tartamtu nganti latihan kanggo pangguna lan layanan ing saindenging jagad - Goldenlaser nawakake solusi laser sing komprehensif, ora mung siji mesin!

            MESIN sing disaranake

            Manufaktur Precision • Ngoyak Banget

            Kanthi 20 taun pengalaman ing industri laser, terus-terusan ngembangake lan nggunakake teknologi canggih, Goldenlaser wis dadi pabrikan utama mesin laser kanthi kemampuan kustomisasi canggih.

            > Jelajahi mesin laser
            Goldenlaser nawakake solusi laser profesional kanggo industri aplikasi tartamtu - kanggo mbantu sampeyan nambah produktivitas, nyederhanakake prosedur pangolahan lan entuk bathi luwih akeh.

            > Jelajahi solusi laser
            Ing pasar jaban rangkah, Goldenlaser wis nggawe jaringan pemasaran diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kanthi produk kompetitif lan sistem inovasi berorientasi pasar.

            > Sinau luwih lengkap babagan Goldenlaser
            WhatsApp

            Kirim pesen menyang kita:

            Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
            久久中文字幕无码一区二区