<menuitem id="9bbhj"><sub id="9bbhj"></sub></menuitem>
      <track id="9bbhj"><track id="9bbhj"></track></track>

            <track id="9bbhj"></track>
            <dl id="9bbhj"><menuitem id="9bbhj"></menuitem></dl>
          <big id="9bbhj"></big>

            Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser
            • goldenlaser BANNER1
            • goldenlaser BANNER2
            • goldenlaser BANNER3
            20181226210201

            Wilujeng sumping di GOLDENLASER

            Goldenlaser museurkeun kana nyayogikeun solusi laser anu cerdas, digital, sareng otomatis.

            Produsén sistem laser pikeun motong, ukiran sarta nyirian.Spesialis dinaCO2 mesin motong laser,mesin laser Galvojeungmesin motong paeh laser digital.

            Ti mimiti konsultasi ka tés aplikasi kalawan bahan dirancang anjeun dina industri husus pikeun latihan pikeun pamaké sarta layanan sakuliah dunya - Goldenlaser nawarkeun solusi laser komprehensif, teu ukur hiji mesin tunggal!

            MESIN dianjurkeun

            Precision Manufaktur ? pursuing alus teuing

            Ku pangalaman 20 taun di industri laser, terus ngembang sarta ngagunakeun téknologi canggih, Goldenlaser geus jadi produsén ngarah tina mesin laser kalawan kamampuhan kustomisasi canggih.

            > Ngajalajah mesin laser
            Goldenlaser nawiskeun anjeun solusi laser profésional pikeun industri aplikasi khusus anjeun - pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun produktivitas, nyederhanakeun prosedur ngolah sareng ngadamel langkung seueur kauntungan.

            > Ngajalajah solusi laser
            Di pasar luar negeri, Goldenlaser geus ngadegkeun jaringan pamasaran dewasa di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, kalayan produk kalapa urang jeung sistem inovasi berorientasi pasar.

            > Diajar langkung seueur ngeunaan Goldenlaser
            WhatsApp

            Kirim pesen anjeun ka kami:

            Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
            久久中文字幕无码一区二区